Na jarenlange ervaring, opgedaan als ondernemingsjurist met veel expertise van Governance, Risk management, Compliance en bestuur is deze ervaring aangevuld met kennis van privacywetgeving. De privacywetgeving stelt eisen die te maken hebben met Governance, Risk management en Compliance.

Onze informatiemaatschappij en digitalisering vraagt om digitale veiligheid. Zoals in de fysieke wereld de bedrijfsveiligheid bepaald wordt door de Arbowet, wordt de digitale veiligheid bepaald door privacywetgeving die nog volop in ontwikkeling is. Het gaat om keuzes gebaseerd op risicobeoordeling en daarbij gaat het niet alleen om technische ICT maatregelen. 

Vanuit onze juridische achtergrond gecombineerd met GRC ervaring zijn wij in staat om ondernemingen te helpen bij het werken aan een digitaal veilige omgeving.

Wij zijn ons als geen ander bewust dat onze expertise niet allesomvattend is. Hebben wij de expertise niet in huis dan beschikken wij over een uitgebreid toegankelijk netwerk dat wij voor onze klanten kunnen ontsluiten. Hiertoe behoren advocaten met domein expertise op privacy gerelateerde onderwerpen zoals HRM, ICT recht, Media etc. Daarnaast ook ICT bedrijven met consultancy expertise en verrichten van IT audits maar ook risk en compliance experts.